İşçi Maaşlarına Yüzde 80 Zam Yapıldı! Anlaşma Sağlandı

Sene sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, çalışanların gözü kulağı gelecek zam haberlerine çevrildi. Hangi kurumun ne kadar zam yapacağı büyük bir ilgiyle takip edilirken, toplu iş sözleşmeleri ile zam haberleri gelmeye başladı....

Sene sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, çalışanların gözü kulağı gelecek zam haberlerine çevrildi. Hangi kurumun ne kadar zam yapacağı büyük bir ilgiyle takip edilirken, toplu iş sözleşmeleri ile zam haberleri gelmeye başladı. Bu kapsamda, gerçekleşen son anlaşma ile işçilerin maaşına yüzde 80 zam yapıldı.

Çalışanlara Yüzde 80 Zam!

Bağcılar Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında 2022-2024 dönemini kapsayan toplu iş sözleşmesi için mutabakata varıldı. İmzalanan sözleşme ile birlikte, işçi maaşlarına yüzde 80 zam yapıldı. Toplu iş sözleşmesinde maaş zammının yanı sıra, yol ve yemek ücretlerinde de artış yapıldı.

Yol ve Yemek Ücretinde de Artış

Bağcılar Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine göre, yol ve yemek ücretlerinde de artış yapılacak ve çalışanlara ikramiye verilecek. İşçilere verilecek olan ikramiye ilk yıl 40, ikinci yıl ise 52 gün olarak uygulanacak. Gece çalışan personellerin maaşları ise yüzde 15 zamlı olarak ödenecek.

Ekonomi Haberleri