İşçileri Sevindiren Müjde Açıklandı! Belediyede En Düşük Maaş 12 Bin TL Oldu

Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam geçtiğimiz günlerde belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye işçilerinin heyecanlı bekleyişi başladı. Bu kapsamda, çeşitli belediyelerden işçilerin...

Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam geçtiğimiz günlerde belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye işçilerinin heyecanlı bekleyişi başladı. Bu kapsamda, çeşitli belediyelerden işçilerin maaşlarına ilişkin duyurular gelmeye devam ediyor.

En Düşük Maaş 12.000 TL Oldu!

Kastamonu Belediyesi çalışanlarının maaşlarına ilişkin açıklamayı Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu sosyal medya hesabından yaptı. Söz konusu paylaşımda, en düşük maaşın 12.000 TL seviyesine çıkarıldığı belirtildi. Konuya ilişkin yapılan paylaşımda ''Bir söz vermiştik: “Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!” Bugün bu sözümüzü yerimize getirmenin sevincini yaşıyoruz. Belediyemizde en düşük maaşı 12.000 Türk Lirası olarak belirledik.'' ifadeleri yer aldı. Bu kapsamda, Kastamonu Belediyesi'nde en düşük maaş 12.000 TL oldu.

Maaş Zammı Açıklamaları Gelmeye Devam Ediyor

Çalışanların maaş zammı ile ilgili belediyeler kamuoyuna bilgi vermeyi sürdürüyorlar. Önümüzdeki süreçte, farklı belediyelerden de maaş zammı ile ilgili açıklamalar gelmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri