İslam Memiş: 2 Hafta İçinde Çok Büyük Vurgun Yapacaklar

Seçim heyecanını arttığı bugünlerde yatırımcılar, piyasadaki hareketlilikten hem korunmaya hem de faydalanmaya çalışıyor...17 gün kalan seçimler öncesinde yatırımcılara uyarıda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı...

Seçim heyecanını arttığı bugünlerde yatırımcılar, piyasadaki hareketlilikten hem korunmaya hem de faydalanmaya çalışıyor...

17 gün kalan seçimler öncesinde yatırımcılara uyarıda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise seçim gecesinde "büyük bir vurgun" yapılacağını öngörüyor.

Peki, seçim gecesinde İslam Memiş'e göre kim vurgun yapacak? Yatırımcılar nasıl korunabilir? İşte İslam Memiş'in katıldığı yayından aktardıkları...

Çok Yuva Yıkacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak şu açıklamayı yaptı:

Son 2 hafta. Bu iki hafta içerisinde, algıyla varlıklarına yön veren, kumar oynayan ya batacak ya da çıkacak. Çok kumar oynayan olacak, çok batan olacak. Hadi hayırlısı. Bakalım batanlar suçu kimde arayacak? Çok merak ediyorum. Zengin olan kendinden bilir, batan kimden bilir?

Memiş ayrıca, seçim öncesi ve sonrasında volatilitenin artacağını ve özellikle seçim gecesi büyük vurgunlar yapılacağını belirterek "Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak" ifadelerini kullandı.

Hareketliliğe Dikkat! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki hareketlilik hakkında uyarılarda bulundu. Memiş, seçim gecesi için "Özellikle o kadar büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz. Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak" dedi.

Uzman, ayrıca yatırımcıları çok dikkatli olmaları konusunda uyardı ve "Malınızı, canınızı alanlar şampanya patlatarak kutlama yapacaklar! Kumar oynayanlar da yuvalarından, mallarından, canlarından olacaklar" diye konuşarak siyasi gönderme yaptı.

Memiş ayrıca, seçim sonrası intiharların artabileceğini ve düşmanların intikam almaya çalışacağını söyledi.

Ekonomi Haberleri