Jandarma, Uzman Çavuş, Astsubay Maaşları! 2023 Maaşları Ne Kadar Belli Oldu

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarının belli olmasının ardından, çeşitli meslek gruplarının ne kadar maaş aldığı araştırılmaya başlandı....

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarının belli olmasının ardından, çeşitli meslek gruplarının ne kadar maaş aldığı araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda, jandarma, uzman çavuş, astsubay maaşları ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

2023 Astsubay Maaşı

Astsubay maaşları, kıdem, derece, çalıştıkları görev yeri ve rütbeye göre değişkenlik göstermektedir. 2023 yılı itibariyle, astsubay maaşları 13-17 bin TL aralığında bulunuyor.

Uzman Çavuş Maaşı Ne Kadar?

Maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından, pek çok meslek gurubu için araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, uzman çavuş maaşı da en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Ortalama olarak uzman çavuş maaşları 13.000 TL'den başlıyor.

Jandarma Uzman Çavuş Maaşı 2023

Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı birliklerde görev alan jandarma uzman çavuşlar da göre yerine, rütbelerine, kıdemlerine, derecelerine ve meslekte geçen süreye göre değişen tutarlarda maaş alıyorlar. Ortalama maaş ile 13.000 TL seviyesinden başlıyor.

Ekonomi Haberleri