Kadro Müjdesi! Sözleşmeli Personele Kadro Verilecek

Kamuda çalışan sözleşmeli personellere kadro sağlayacak olan düzenleme bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alıyordu. Söz konusu düzenleme yüz binlerce kişi tarafından yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik...

Kamuda çalışan sözleşmeli personellere kadro sağlayacak olan düzenleme bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alıyordu. Söz konusu düzenleme yüz binlerce kişi tarafından yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Bakanlığın açıklamasının ardından, konuya ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı.

Sözleşmeyi Kadro

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, kamudaki sözleşmeli personele kadro sağlandı. Söz konusu düzenleme ile ilgili Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''Kamudaki sözleşmeli personelin kadro sorununu çözdük.

Verdiğimiz sözü yerine getirdik. Çalışmasını yaptığımız kamudaki 458 bin 615 Sözleşmeli Personelin Kadroya geçirilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Hayırlı Olsun.'' ifadeleri yer aldı.

Kadro Müjdesi Açıklandı

Sözleşmeli Personelin Kadroya geçirilmesini de içeren kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesi ile birlikte, söz konusu düzenlemenin kaç kişiyi kapsadığı merak konusu oldu. Yapılan çalışma ile birlikte, 458 bin 615 sözleşmeli personel kadroya geçecek.

Ekonomi Haberleri