Karnesini Akbank'a Getirene 600 TL Şak Ödeme! Karne Hediyesi Dağıtılıyor

Akbank Haziran ayı kampanyası başladı. Kampanya kapsamında sürpriz ödemeler yapılacak

Bankalar kimi zaman kendileri kimi zaman da markalar ile anlaşmaya geçip yeni kampanya duyurularını yapıyor. 7'den 70'e herkesi ilgilendiren kampanyalardan bu sefer okuyan öğrenciler nasibini alıyor. Akbank'ta müşteri portföyünü genişletmek adına çeşitli kampanyalar düzenliyor. Akbank Haziran ayı kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine toplarken, bu kampanyanın karne hediyesi olarak dağıtılacağı resmi internet sitesinden belirtiliyor. Karne almaya 5 gün kala, hem ebeveyni hem de öğrencileri karne heyecanı basmışken, bankalar da karne hediyesi için harekete geçti. Bu kapsamda Akbank ile CarrefourSA yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında şartları tamamlayan kullanıcılara 600 TL hediye dağıtılacak. Peki Akbank karne hediyesi detayları nelerdir? Akbank Haziran kampanyasından faydalanma şatları nelerdir? İşte detaylar...

Özellikle pandemi sonrasında hayat şartlarının zorlaşması alım gücünü düşürmekte iken yapılan zamlar vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşın lehine bir çok kampanya düzenleniyor. Hal bu iken vatandaş ise gerek bankaların düzenlediği kampanyalardaki ek ödeme fırsatlarından faydalanmak istiyor. Akbank'ın tam da okulların kapanmasına sayılı gün kala başlattığı kampanya ebeveyn tarafından araştırılıyor. İşte Akbank ve CarrefourSA market alışveriş kampanyası.

Akbank ve CarrefourSA Ortak Kampanyası

1 Haziran'da başladığı açıklanan Akbank kampanyasında CarrefourSA ile ortak harekete geçildi. Bankanın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası başlatan anne babalar CarrefourSA’dan 600 TL’ye varan hediye çeki kazanacaklar.

Kampanya ile alakalı Akbank Resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

01-30 Haziran tarihleri arasında şubelerimizden çocuğu için;

  • 18 yaş altı BES ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası alan Akbanklılar 600 TL,
  • 18 yaş altı BES’i olup kampanya süresinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası alan Akbanklılar 300 TL,
  • Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibi olup kampanya süresinde 18 yaş altı BES alan Akbanklılar 300 TL, CarefourSA hediye çeki kazanıyor.

Yani Akbank Haziran kampanyası 1 Haziran da başlamış olup yapılacak olan başvuruların 30 Haziran'a kadar tamamlanması zorunluluğu mevcut. Ödemeden faydalanma zamanı olarak ise 30 Haziran kampanya bitiminden sonra 2 ay bekleme sürecinin tamamlanacağı 31 Ağustos itibari ile hediyelerin dağıtılacağı bankanın resmi internet sitesinde belirtilmiştir.

Ekonomi Haberleri