Kasım Ayının Zam Şampiyonu Belli Oldu! Kahvaltıların Vazgeçilmezi Tereyağı Çok Zamlandı

TÜİK tarafından bugün Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı. Açıklanan verilerden sonra Kasım ayı zam şampiyonu belli oldu. Kasım ayında en fazla fiyatı düşen ürün çocuk giyim eşyası olurken en fazla fiyatı artan ürün...

TÜİK tarafından bugün Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı. Açıklanan verilerden sonra Kasım ayı zam şampiyonu belli oldu. Kasım ayında en fazla fiyatı düşen ürün çocuk giyim eşyası olurken en fazla fiyatı artan ürün de tereyağı oldu.

TÜİK tarafından açıklanan veriler kapsamında Kasım da fiyatı en çok artan ürün tereyağı olurken tereyağını taze süt, peynir ve alkolsüz içecekler izledi.  Kasımda fiyatı en çok artış gösteren diğer ürünler arasında yüzde 13,26 ile sebze (patates ve bazı yumru bitkiler hariç), yüzde 10,87 ile pirinç, yüzde 8,28 ile patates ve bazı yumru bitkiler, yüzde 8,24 ile kuru sebze yer aldı.

Kasım Ayı Fiyatı En Çok Düşen Ürün Çocuk Giyim

Kasım ayında fiyatı en çok düşen ürün de yüzde 5,56 ile çocuk giyimde oldu. .Çocuk giyim ürünlerini yüzde 2,18 ile kara yolu ile şehirlerarası yolcu taşımacılığı, yüzde 2,14 ile kadın giyim, yüzde 1,66 ile erkek giyim, yüzde 1,47 ile veri işlem ekipmanları ve yüzde 0,97 ile elektriksiz mutfak eşyaları ve ev gereçleri izledi.

Ekonomi Haberleri