Kendi İşini Kurmak İstenler Dikkat! Halkbank 12 Ay Geri Ödemesiz Halk Girişimci Kredisi

Halkbank, güncel kampanyalar ve krediler ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunuyor. Bu kapsamda, Halk Girişimci Kredisi'nin ayrıntılara da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halkbank'ın açıklaması ile...

Halkbank, güncel kampanyalar ve krediler ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunuyor. Bu kapsamda, Halk Girişimci Kredisi'nin ayrıntılara da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halkbank'ın açıklaması ile söz konusu kredinin detayları belli oldu.

Halk Girişimci Kredisi Alma Şartları

Halk Girişimci Kredisini alabilmek için şartlar şu şekilde:

  • En az ilkokul mezunu,
  • 45 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilecektir.
  • Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55 olarak uygulanacaktır. (45 yaşını aşmış girişimcilerin başvuruları yalnızca standart başvuru süreci -şube kanalı- ile alınabilecektir.)

Halk Girişimci Kredisi Limiti

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre, Halk Girişimci Kredisi için limit 250.000 TL olarak belirlendi. 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vadeli krediye ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri