Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Başvuruları Başladı! Yarısı Bizden Başvuru Ekranı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 11 ilde yıkıma yol açarken, depremin ardından kentsel dönüşüm projesi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu çerçevede, İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar da kentsel dönüşümü...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 11 ilde yıkıma yol açarken, depremin ardından kentsel dönüşüm projesi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu çerçevede, İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar da kentsel dönüşümü merak ediyorlar. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası ile ilgili açıklamada bulundu.

Yarısı Bizden Başvurusu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamasına göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden projesi için başvurular başladı. 29 Mayıs'a kadar devam edecek başvurular dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kurum ''İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü başlıyor! Güvenli konutlar için Yarısı Bizden kampanyamıza bugünden itibaren 29 Mayıs’a kadar başvuru yapabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.

Yarısı Bizden Projesi Detayları

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden projesi ile 100 metrekare 2+1 daire için 750.000 TL devletten, kalan tutara yüzde 10 peşinat, 5.625 TL'den başlayan taksitle 10 yıl vade imkanı sunuluyor.

Yarısı Bizden Başvuru Ekranı

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden projesi için başvuruda bulunacak kişiler,

Ekonomi Haberleri