Kimliğinizle Başvurmanız Yeterli! 12 Ay Boyunca 1250 TL Para Veriliyor!

Devlet tarafından Aile Destek Paketi kapsamında dar gelirli ailelere destek verilmeye devam ediliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara 12 ay boyunca 1250 TL verileceği duyurulurken ayrıca bu destek ödemelerine başvuruların e-devlet üzerinden...

Devlet tarafından Aile Destek Paketi kapsamında dar gelirli ailelere destek verilmeye devam ediliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara 12 ay boyunca 1250 TL verileceği duyurulurken ayrıca bu destek ödemelerine başvuruların e-devlet üzerinden yapıldığı duyuruldu. Vatandaşlar bu yardımdan faydalanmak için araştırmalar yaparken dar gelirli ailelere verilen destekler onların ekonomik yönden bir nebze de olsa rahatlamasına imkan tanımaktadır. Sosyal yardım paketleri gün geçtikçe artış gösterirken 1250 TL yardım ödemesine kimliğinizle başvurmanız yeterli olacaktır.

12 Ay Boyunca 1250 TL Verilecek!

Aile Destek Programı kapsamında verilecek olan 1250 TL yardımdan faydalanmak için öncelikle dar gelirli olunması gerektiği belirtildi. Dar gelirli ailelerin başvuru yapacağı bu yardımlardan faydalanmak isteyen kişilerin öncelikle gelir durumunu belgelemesi gerektiği vurgulandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen yardımlar e-devlet üzerinden başvuru yapılarak alınabiliyor. E-devlet sistemine giriş yaptığınızda başvuru işlemlerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde yapmanız gerektiği paylaşıldı. Verilen destek ödemesinin 12 ay boyunca her ay yapılacağı ve başvuru yapıp da onaylanan kişilere 1250 TL verileceği de vurgulandı. E-devlet üzerinden Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti kısmından başvurunuzu yaparak siz de değerlendirme kapsamına girerek onaylandığı takdirde paranızı alabilirsiniz.

Evin içerisinde aylık kişi başı geliri

450 TL'nin altında olanlara 1.250 TL,

450 TL ve üzerinde olanlara 1.100 TL,

911,15 TL ve üzerinde olanlara 950 TL,

1372,30 TL ve üzerinde olanlara 850 TL yardım yapılacak.

Ekonomi Haberleri