Kişi Başı 20 Bin TL Promosyon Müjdesi! Promosyon Anlaşması Açıklandı

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da kurumlardan gelecek maaş promosyonu açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da kurumlardan gelecek maaş promosyonu açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler yapılıyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanması durumunda, bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyunu bilgilendiriyorlar.

Promosyon 20.000 TL Verilecek

Çankırı Defterdarlığı promosyon ödemesine dair bilgi verdi. 20.000 TL'lik anlaşmaya dair sosyal medyada yapılan paylaşımda ”Defterdarlığımız Merkez Birimleri ile tüm ilçe Malmüdürlüklerimizi kapsayan Banka Maaş Promosyon ödemesi kapsamında 3 yıl için kişi başı 20.000,00 TL ödenmek üzere Vakıfbank Çankırı Şubesi ile promosyon anlaşması imzalanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Maaş Promosyonu 2023

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu çerçevede, önümüzdeki günlerde promosyon anlaşmalarına dair yeni duyuruşlar yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri