Koli Koli Alacaksınız! 30’lu Yumurta Fiyatlarında Dev İndirim!

Giderek artış gösteren enflasyon rakamları ve dolar kurunda yaşanan hareketlilik tüm piyasayı etkilemiş ve vatandaşın isyan etmesine neden olmuştu. Enflasyonun etkilediği ürünler arasında da yumurta yer aldı. Gelen zamlar sonrası...

Giderek artış gösteren enflasyon rakamları ve dolar kurunda yaşanan hareketlilik tüm piyasayı etkilemiş ve vatandaşın isyan etmesine neden olmuştu. Enflasyonun etkilediği ürünler arasında da yumurta yer aldı. Gelen zamlar sonrası sofralarda hayal olan yumurta için indirim haberi geldi. ŞOK, Carrefoursa ve Migros tarafından yapılan indirim herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Enflasyonun artması sebebiyle her vatandaşın alım gücü düşmüş ve gıda fiyatlarında da art arda zamlar gelmişti. Özellikle tavuk yemine gelen zamlardan sonra yumurta fiyatları dudak uçuklatacak seviyeye geldi. Evine yumurta alacak kişiler de indirimleri araştırmaya başladılar. Vatandaşın yüzünü güldürecek haber Carrefoursa, Migros ve ŞOK’tan geldi. 30’lu yumurtada yapılan indirim herkesin dikkatini çekmekle beraber duyan koli koli almaya başladı.

65 TL’ye Kadar Düştü!

Yeni yıla girmemize kısa bir süre kala büyük marketler indirim haberlerini art arda açıkladılar. Art arda gelen zamlarla yükselen yumurta fiyatlarıyla ilgili yeni indirim haberleri gelmeye başladı. Migros, ŞOK ve Carrefoursa’da yumurta fiyatları herkesin yüzünü güldürmeye yetti. 30’lu yumurta çeşitlerinin fiyatının 80 TL’den 65 TL’ye kadar düşmesi kahvaltı sofralarında yeniden yumurtanın yer alacağının habercisi gibi oldu.

Migros Keskinoğlu Orta Boy 30’lu Yumurta 65 TL,

Carrefour Yumurta Fiyatları

Kumbasar 30'lu yumurta 73 TL

Kumbasar 30'lu yumurta 80,75 TL

Carrefour 10'lu yumurta 41,50 TL

Sade organik 10'lu yumurta 44,90 TL

ŞOK Yumurta Fiyatları

Anadolu Çiftliği L boy Yumurta 15'li 38,75 TL

Anadolu Çiftliği Gezen Tavuk Yumurta M boy 10'lu 36,90 TL

Anadolu Çiftliği M boy Yumurta 30'lu 65 TL

Anadolu Çiftliği Omega 3 M boy Yumurta 10'lu 34,90 TL

Ekonomi Haberleri