Kötü Haber! Alkole Zam Geliyor

Geçim sıkıntısı ile boğuşan vatandaşın ekonomik krizle mücadelesi devam ediyor. Tekstil, akaryakıt, tütün, alkol ve gıda gibi pek çok ürün için zam haberleri gelmeyi sürdürüyor.Bir alkollü içki grubuna daha 1 Kasım 2022'den...

Geçim sıkıntısı ile boğuşan vatandaşın ekonomik krizle mücadelesi devam ediyor. Tekstil, akaryakıt, tütün, alkol ve gıda gibi pek çok ürün için zam haberleri gelmeyi sürdürüyor.

Bir alkollü içki grubuna daha 1 Kasım 2022'den itibaren zam yapılacağı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından açıklandı.

Viski Grubuna Zam Yapılacak

Dernek Başkanı Erol Dündar viski grubuna zam geleceğini duyurdu. Zammın oranını da ifade eden Dündar, yüzde 15 ila 18 arasında yapılacağını aktardı. Zam 1 Kasım 2022'den itibaren geçerli olacak.

Dündar, Twitter'dan 1 Kasım tarihinde yüzde 15 ile 18 arası maliyet zammı yapılacağını duyurdu.

İşte Erol Dündar'ın paylaşımı:

Viski kategorisindeki Diageo bünyesindeki viskiler şu şekilde; Cragganmore, Oban, Dalwhinnie, Glenkinchie, Glen Elgin, The Singleton of Dufftown, Caol Ila, Cardhu, Lagavulin, Talisker, White Horse, Vat 69, Bulleit Bourbon, Dimple, J&B ve Johnnie Walker'dan oluşmaktadır.

Ekonomi Haberleri