KPSS Şartı Yok, Üniversite Mezunu Olmaya da Gerek Yok! Kızılay Personel Alımı Yapacak

Güncel ihtiyaçlar kapsamında, Resmi Gazete’de kurumların personel alımlarına ilişkin iş ilanı yayımlanmaya devam ediyor. Personel alımlarına ilişkin yeni ilanlar her gün yenileniyor. Bu çerçevede, iş arayışında olup iş...

Güncel ihtiyaçlar kapsamında, Resmi Gazete’de kurumların personel alımlarına ilişkin iş ilanı yayımlanmaya devam ediyor. Personel alımlarına ilişkin yeni ilanlar her gün yenileniyor. Bu çerçevede, iş arayışında olup iş başvurusunda bulunacak kişiler yayımlanacak ilanları büyük bir merakla bekliyor. Vatandaşlar tarafından gelen iş ilanları da yakından takip ediliyor.

Vatandaşlar, yayımlanan iş ilanları için alarm kurmuş durumda.

Resmi Gazete’de bakanlıkların, kurum ve kuruluşların personel istihdam edeceği yönünde birçok ilan yayımlandı. Gelen son güncel ilana göre ise Kızılay'a personel istihdamı sağlanacak.

Türk Kızılay'ı en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile personel alımı başlattı. KPSS şartı olmayan alımlara dair tüm detaylar da başvuru yapacak adaylar için paylaşıldı. Kızılay'ın personel alacağını duyan vatandaşlar, 'Kızılay personel alımı başvuru şartları ne? Kızılay personel alımı ne zaman? Kızılay hangi bölümlerden personel alımı yapacak?' şeklindeki soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Kızılay'ın, KPSS şartı olmaksızın eleman alacağını açıklamasından sonra, söz konusu alımın detayları çok sayıda kişi tarafından merak ediliyor.

Kızılay, oluşan ihtiyaçlar kapsamında personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapmaya devam eden Türk Kızılayı, yeni bir ilan daha yayımladı. Kızılay'ın ilan yayımlamasıyla beraber, detaylara dair araştırmalar başladı. Kızılay’da çalışmak isteyen vatandaşlar, başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Kızılay Personel Alımına Dair Detaylar Neler?

Peki, Kızılay'ın personel alımına ilişkin detaylar neler? İşte yanıtı...

Türk Kızılayı tarafından yayınlanan yeni iş ilanında "Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş" bünyesinde çalıştırılmak üzere KPSS şartsız personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş'ye çatır üretimi hattı kontrol tecrübesi olanların başvuru yapacağı kadroya en az ilkokul mezunları başvuru yapabiliyor. Adayların aynı zamanda SRC2-SRC4 ile tercihen E sınıfı ehliyetli, ölçü aletlerini kullanabilen, rapor hazırlayabilecek, üretim hattında ürün kontrollerini sağlayabilecek, askerlikle ilişiği bulunmayan, teknik resim bilgisine sahip olması gerekiyor.

Türk Kızılayı İş İlanı Başvurusu Nereye Yapılacak?

Türk Kızılay'ın KPSS şartsız yaptığı alımlar için başvuruda bulunmak isteyenler başvuru işlemlerini "www.kizilay.kariyer.com" adresi üzerinden tamamlayabilecekler.

Ekonomi Haberleri