Kurban Bayramına Sayılı Haftalar Kaldı! Vekaletle Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu

Kurban Bayramı'na sayılı haftalar kala, kurbanlık fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu çerçevede, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kurbanlık fiyatlarına dair açıklamaları merakla beklenirken, Diyanet İşleri...

Kurban Bayramı'na sayılı haftalar kala, kurbanlık fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu çerçevede, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kurbanlık fiyatlarına dair açıklamaları merakla beklenirken, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş vekaletle kurbanlık fiyatları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Erbaş'ın açıklamasının ardından, vekaletle kurbanlık fiyatı araştırılıyor.

2023 Vekaletle Kurbanlık Fiyatları

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950 TL, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirledi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ''Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2023 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5.950 TL, yurt dışında ise 2.750 TL olarak belirledik. Bağışlarınızı başta deprem bölgesi olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Kurban Bayramı Ne Zaman?

Vekaletle kurbanlık fiyatlarının yanı sıra, Kurban Bayramı'nın hangi tarihlere denk geldiği ile ilgili araştırmalar da sürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın takvimine göre, 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Kurban Bayramı, 1 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Ekonomi Haberleri