Kurbanlık Fiyatları 2023! İstanbul, Ankara, İzmir Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu Mu Ne Kadar?

2023 yılında kurbanlık dana, koç ve koyun fiyatları ile ilgili araştırmalar mayıs ayının son günleri itibariyle hız kazandı. Kurbanlık fiyatlarını merak eden vatandaşlar 'Kurban fiyatları ne kadar? kurbanlık fiyatları belli...

2023 yılında kurbanlık dana, koç ve koyun fiyatları ile ilgili araştırmalar mayıs ayının son günleri itibariyle hız kazandı. Kurbanlık fiyatlarını merak eden vatandaşlar 'Kurban fiyatları ne kadar? kurbanlık fiyatları belli oldu mu? kurbanlık dana koyun ne kadar kaç tl?'' sorgulamalarını yapıyorlar. Bu çerçevede, Kurban Bayramı'na sayılı haftalar kala kurbanlık fiyatları merak ediliyor.

2023 Kurbanlık Koyun Fiyatı

Kurbanlık fiyatları ile ilgili çeşitli tahminler bulunuyor. 2023 yılı için yapılan tahminlere göre, kurbanlık koyunun 5.000 TL ile 10.000 TL arasında bir fiyata sahip olacağı düşünülüyor ancak il ve hayvan bazında bu fiyatlar değişkenlik gösterebilir.

Kurbanlık Dana Ne Kadar?

Kurbanlık koyun fiyatlarının yanı sıra, kurbanlık dana fiyatları da merak ediliyor. Dana fiyatlarının hayvanın ağırlığına ve şehre göre değişkenlik göstereceği ve 40 bin TL ile 100 bin TL arasında olacağı tahmin ediliyor.

Kurban Bayramı Ne Zaman?

Dana, koyun, tosun fiyatları ile ilgili araştırmalar sürerken, Kurban Bayramı'nın tarihi de merak ediliyor. 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Kurban Bayramı, 1 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Ekonomi Haberleri