Kurbanlık Fiyatları Açıklandı Mı? 2023 Büyükbaş, Koyun, Dana Tosun Kaç TL Merak Ediliyor!

Kurban Bayramı'na artık sayılı haftalar kaldı. Haziran ayının son günlerinde Kurban Bayramı başlayacak ve yurt genelinde kurban kesilecek. Bu kapsamda, kurban kesmeyi düşünen vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının belli olup olmadığı...

Kurban Bayramı'na artık sayılı haftalar kaldı. Haziran ayının son günlerinde Kurban Bayramı başlayacak ve yurt genelinde kurban kesilecek. Bu kapsamda, kurban kesmeyi düşünen vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının belli olup olmadığı ile ilgili araştırmalar yapıyorlar. Mayıs ayı itibariyle, kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor.

Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

Diyanet İşleri Başkanlığı, kurbanlık fiyatları ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı ancak çeşitli tahminler gündeme geliyor. Kurbanlık koyunun 5 bin TL ile 10 bin TL arasında değişmesi bekleniyor. Ayrıca kurbanlık fiyatları il bazında da değişebilir.

Kurban Bayramı Ne Zaman?

2023 yılı takvimine göre, 28 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı 1 Temmuz tarihinde sona erecek. Kurban Bayramı'nın yanı sıra, yıl içindeki resmi tatil tarihleri şu şekilde:

Yılbaşı Tatili: 1 Ocak Pazar

Ramazan Bayramı Tatili: 21 Nisan Cuma – 23 Nisan Pazar

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tatili: 23 Nisan Pazar

Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Pazartesi

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Cuma

Kurban Bayramı: 28 Haziran Çarşamba – 1 Temmuz Cumartesi

Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz Cumartesi

Zafer Bayramı: 30 Ağustos Çarşamba

Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Cumartesi

Ekonomi Haberleri