Kuveyt Türk 200 TL Hediye Kampanyasını Başlattı! Ağustos Sonuna Kadar Fırsat Devam Edecek

Ağustos sonuna kadar devam edecek olan 200 TL hediye kampanyası ile ilgili Kuveyt Türk’ün resmi internet sitesinden bilgi verildi.

1 Şubat tarihinde başlayan ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan 200 TL hediye kampanyası sürerken, 200 TL iadenin nasıl alınacağı, kimlerin başvuru yapabileceği ve kampanyanın ayrıntıları merak ediliyor. Ağustos sonuna kadar geçerli olan kampanyaya dair Kuveyt Türk’ün resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgilendirme metni yayınlanırken, merak edilen sorulara da yanıt verildi.

Kuveyt Türk Temmuz 2023 Kampanyası

Temmuz ayında da devam eden kampanya çerçevesinde, Kuveyt Türk Mobil uygulaması ise üzerinden müşteri olan kişiler, 200 TL’lik Sağlam Nakit harcaması sonrasında 200 TL hediye alabilecekler. 1 Şubat 2023 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında mobilden ile Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler için geçerli olan fırsat ile ilgili yapılan açıklamaya göre, kampanyadan faydalanılabilmesi için 200 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekiyor.

Kuveyt Türk Hediye Kampanyası

Sağlam Nakit ile yapılan harcamalar kampanya kapsamına alınırken, sanal kartla, dijital cüzdanla yapılan işlemler fırsata dahil edilmedi. 30.000 kişi ile sınırlı olan kampanya ile ilgili Kuveyt Türk’ün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ‘’31 Ağustos 2023 tarihine kadar Kuveyt Türk Mobil’den 1 Şubat 2023’ten sonra müşterimiz olan herkese 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye! Kampanyadan 1 Şubat 2023 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında mobilden ile Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir’’ ifadelerine yer verildi.

Kuveyt Türk Güncel Kampanyalar

Ağustos sonuna kadar devam edecek olan ‘Kuveyt Türk Mobil'den Müşteri Olanlara 200 TL Hediye’ kampanyası ile ilgili ayrıntılı bilgi verilirken, temmuz ayında hayata geçirilen ya da önceki aylarda başlayan ancak temmuz ayında da süren kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, Kuveyt Türk’ün resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri