Maaş Zammı Müjdesi Açıklandı! Yüzde 70 Zam İçin İmzalar Atıldı

Asgari ücret, memur ve emekli maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmesi görüşmelerini ve söz konusu görüşmelerden...

Asgari ücret, memur ve emekli maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmesi görüşmelerini ve söz konusu görüşmelerden çıkacak neticeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 70 Zam Kararı!

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, maaş zammına dair açıklamada bulundu. SEBELTAŞ işçilerinin maaşlarında yüzde 70 oranındaki artışa dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Tutal ''SEBELTAŞ İşçilerimize yüzde 70 zam yaptık. Türkiye Maden-İş Sendikası ile imzaladığımız 9. Dönem Toplu İş Sözleşmemiz işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.'' ifadelerine yer verildi.

Toplu İş Sözleşmesi 2023

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal maaş zammını açıklarken, farklı kurumlar ile sendikalar arasında da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. Gerçekleşen görüşmeler sonucunda maaş zammı için anlaşmaya varıldıkça kamuoyuna bilgi veriliyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zammı ile ilgili yeni duyurular yayınlanabilir. Belediye personellerinin maaş zammına ilişkin açıklamalara ulaşmak isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet adreslerini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri