Maaşa Ek Rekor Ödeme Müjdesi! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklisi Bayram Edecek

Ağustos ayının son haftasında da emekli vatandaşlara sağlanan ödemelere ve kampanyalara ilişkin birçok vatandaş araştırmalarda bulunuyor.

Emekli maaşı ödemeleri ağustos ayında da başladı. Perşembe günü itibariyle SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yüzde 25 oranında zamlanan maaşlar aktarılmaya başlandı. 28 Ağustos tarihine kadar tahsis numarasının son rakamına göre sağlanacak olan ödemeler için heyecanlı bekleyiş devam ederken, promosyon ödemeleri de merak ediliyor. Banklalar da promosyon kampanyaları ile ilgili ağustos ayında da açıklamalarda bulunuyorlar.

Emekli Promosyon Kampanyası Ağustos 2023

Ağustos ayında zamlı emekli maaşları milyonlarca kişinin hesabına yatmaya başlarken, ay sonuna kadar geçerli olan emekli promosyonu kampanyaları da merak ediliyor. Akbank’ın yayınladığı ağustos ayı emekli promosyon kampanyasına göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Akbank’tan alacağın dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına sağlanacak güncel promosyonlar şu şekilde:

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 4.200 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 4.850 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 6.250 TL
10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 7.000 TL

Emeklilere Özel Kampanya Başladı

Akbank’ın açıkladığı emekli promosyonu kampanyası çerçevesinde maaş aralığına göre uygun düşen promosyonu ve zamlı maaşları almak isteyen emekliler, ek kampanyaları da merak ediyorlar. Akbank’ın duyurusuna göre, kampanya dönemi içerisinde, aktif Akbank bireysel kredi kartı olmayanlar veya ilk kez Axess veya Wings başvurusu yaparak onaylanan kartını teslim alanlar, 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2.500 TL harcama sözüne 3.000 TL chip-para verilecek. Söz konusu kampanya çerçevesinde, 7.000 TL nakit promosyon ve 3.000 TL chip-para elde eden bir kişi toplamda 10.000 TL ödül almış olacak. Emekli maaşı 10.000 TL olan bir emekli, diller ile birlikte toplamda 20.000 TL alabilecekler. Emekli promosyonu kampanyası ağustos sonuna kadar devam edeceği için ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri