Maaşlar 12 Bin 46 TL Seviyesine Yükseldi! Maaş Zammı Müjdesi Açıklandı

Asgari ücret, emekli ve memur maaşı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Çalışanları ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar....

Asgari ücret, emekli ve memur maaşı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Çalışanları ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaşlarının belirlenmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Viranşehir Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesi ile birlikte, işçilerin maaşı net olarak 12 bin 46 TL’ye yükseldi. Maaş zammına dair açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci “Viranşehir’imizin ve çalışanlarımızın yaşamlarına dokunmak tek gayemiz. Hizmet İş Sendikası ile imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi çalışanlarımıza, Viranşehir’imize hayırlı olsun” dedi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenmesi için görüşmeler sürüyor. Önümüzdeki süreçte, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça yeni duyurular gelebilir.

Ekonomi Haberleri