Maaşlara Yüzde 65 Zam Yapıldı! Maaş Zammı Müjdesi Resmen Açıklandı

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Bu kapsamda, söz konusu görüşmeler sonucunda mutabakata varılması halinde kamuoyuna...

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Bu kapsamda, söz konusu görüşmeler sonucunda mutabakata varılması halinde kamuoyuna bilgi veriliyor. Çalışanlar da toplu iş sözleşmesinin imzalanması ile birlikte maaş zammı açıklamalarını yakından takip ediyorlar.

Yüzde 65 Zam Müjdesi

Çanakkale Belediyesi ile Disk Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi önceki günlerde imzalandı. Söz konusu toplu iş sözleşmesine göre, maaşlara yüzde 65 zam yapıldı. Belediye personelinin maaş zammı için gerçekleşen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar, Özleyiş Çetin ve İrfan Mutluay, Çanakkale Kentsel Hizmetler Tic. ve San. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sürücü, Çanakkale Hizmet Grupları Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Yurttaş, DİSK Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan ve sendika yöneticileri katıldı.

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Maaş zammı için belediyeler ile sendikalar arasında görüşmeler sürüyor. İlerleyen günlerde, maaş zammına dair yeni duyurular yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri