Maaşlara Yüzde 98'e Kadar Zam Yapıldı! Maaş Zammı Resmen Açıklandı

Ülke genelindeki farklı kurumlar ile sendikalar arasında görüşmeler sürüyor. Gerçekleşen görüşmeler sonucunda personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için toplu iş sözleşmesi imzalanırken, çalışanlar da maaş zammına...

Ülke genelindeki farklı kurumlar ile sendikalar arasında görüşmeler sürüyor. Gerçekleşen görüşmeler sonucunda personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için toplu iş sözleşmesi imzalanırken, çalışanlar da maaş zammına dair açıklamaları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, kurumlar ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 98'e Varan Zam Müjdesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Denizciler Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İZDENİZ personelinin maaşları için imzalanan toplu iş sözleşmesi ile birlikte, maaşlarda yüzde 85 ile 98 arasında değişen oranlarda artış sağlandı. Maaşlardaki artışa dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ''Karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile bir toplu iş sözleşmemizde daha uzlaşı sağladık. Her gün, eşit işe eşit ücret”e bir adım daha yaklaşıyoruz. İZDENİZ'deki 427 çalışma arkadaşıma ve ailelerine hayırlı olsun. Pazartesi, İzmir gibi işçiden ve emekten yana bir Türkiye'ye uyanmak dileğiyle'' ifadelerine yer verdi.

Maaş Zammı Açıklamaları 2023

Türkiye Denizciler Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında İZDENİZ personelinin maaş zammı için toplu iş sözleşmesi imzalanırken, yurt çapındaki farklı kurumlarda da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. İlerleyen süreçte, maaş zammına dair yeni duyurular yayınlanabilir.

Ekonomi Haberleri