Market Alışverişinde Toplam 200 TL Worldpuan Fırsatı! Yapı Kredi Kampanyası Son Gün 31 Temmuz 2023

Yapı Kredi, temmuz ayında da güncel kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.

Temmuz ayı itibariyle bankaların güncel kampanyaları ile ilgili pek çok kişi araştırmalar yapıyor. Bankalar da resmi internet siteleri üzerinden güncel fırsatlara dair duyurular yayınlıyorlar. Bu çerçevede, 7 Temmuz’da başlayan ve 31 Temmuz’da kadar devam edecek olan worldpuan kampanyası Yapı Kredi tarafından açıklandı. Temmuz sonuna kadar sürecek olan kampanyanının ilan edilmesinin ardından, nasıl katılım sağlanacağı, worldpuan alabilmek için yapılması gereken minimum alışveriş tutarı ve fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu.

Yapı Kredi Temmuz 2023 Kampanyası

Yapı Kredi’nin açıklamasına göre, 7-31 Temmuz tarihleri arasında, gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde kredi kartları ile tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri alışverişden sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye edilecek.

Worldpuan Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Toplamda 200 TL Worldpuan verilen kampanya dün başladı. Söz konusu fırsattan yararlanmak isteyen kişiler, World Mobil uygulamasından ya da MARKET yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasını 4454’e mesaj göndermek katılım sağlayabilirler. Market alışverişinde geçerli olan kampanyaya katılmayan kişiler, worldpuan alma fırsatından yararlanamayacaklar.

Yapı Kredi Güncel Kampanyalar

‘Kredi kartınızla yapacağınız gıda marketi alışverişlerinize toplamda 200 TL Worldpuan!’ kampanyasının duyurulmasının ardından, söz konusu fırsata ve temmuz ayında geçerli olan güncel kampanyalara erişmek, ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Yapı Kredi’nin ya da Worldcard’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri