Market Alışverişine Ziraat Bankası 150 TL Bankkart Lira Veriyor! Son Gün 20 Haziran 2023

1 Haziran'da başlayan ve 20 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 'Market Alışverişlerinize Toplam 150 TL Bankkart Lira' fırsatının detayları belli oldu. Ziraat Bankası müşterileri haziran ayı kampanyalarına dair araştırma...

1 Haziran'da başlayan ve 20 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 'Market Alışverişlerinize Toplam 150 TL Bankkart Lira' fırsatının detayları belli oldu. Ziraat Bankası müşterileri haziran ayı kampanyalarına dair araştırma yaparken, 150 TL bankkart liranın nasıl alınacağı ve kampanyaya ne şekilde katılım sağlanacağı merak ediliyor.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

Haziran ayının 20'sine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzerin her alışverişe 30 TL olmak üzere toplamda 150 TL bankkart lira veriliyor. 150 TL'ye varan bankkart lirayı almak ve kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler, Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya MARKET150 yazıp 4757'ye SMS gönderebilirler.

Ziraat Bankası Haziran 2023 Kampanyaları

'Market Alışverişlerinize Toplam 150 TL Bankkart Lira!' fırsatından yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS' undan yapılması gerektiği belirten kampanyaya ve haziran ayı itibariyle Ziraat Bankası'nın güncel kampanyalarına erişmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri