Maximum Kart Kullananlara Müjde! 600 TL Maxipuan Kampanyası Başladı

Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar duyuran İş Bankası, gün kampanyalara dair bilgi veriyor. Bu çerçevede, Ramazan Ayı'nın başlamasının ile birlikte, market alışverişleri ile ilgili kampanyalar merak konusu...

Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar duyuran İş Bankası, gün kampanyalara dair bilgi veriyor. Bu çerçevede, Ramazan Ayı'nın başlamasının ile birlikte, market alışverişleri ile ilgili kampanyalar merak konusu oldu. İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, 600 TL Maxipuan kampanyasının ayrıntıları belli oldu.

İş Bankası 600 TL Maxipuan

İş Bankası'nın açıklamasına göre, 20 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Ramazan Market Kampanyası'na katılan kişiler Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacakları 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacakları 400 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL olmak üzere toplamda 600 TL Maxipuan kazanılabilecek.

İş Bankası Kampanyaları

Ramazan Market kampanyası 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. Ramazan Market kampanyası ve diğer fırsatlar ile ilgili detaylı bilgilere erişmek isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri