Mehmet Şimşek Yeni Kabinede Yer Alacak Mı? Kulis Bilgisi Geldi

Gazeteci Metehan Demir 'Mehmet Şimşek randevusunu ayarlayan isimle' görüştüm şeklinde konuşarak kulis bilgilerini paylaştı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüştüğü iddia edilmişti....

Gazeteci Metehan Demir 'Mehmet Şimşek randevusunu ayarlayan isimle' görüştüm şeklinde konuşarak kulis bilgilerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüştüğü iddia edilmişti. Konuya dair değerlendirmede bulunan Metehan Demir, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın faiz konusunda görüşleri belli, Mehmet Şimşek gelirse, kendi ekibi ile gelir, geldiğinde bilinen politikaları uygulaması bekleniyor ama bu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın politikalarına ters" şeklinde konuştu.

Demir'in İfadeleri Şu Şekilde:

"Mehmet Şimşek ile Erdoğan'ın görüşmesini, randevuyu bizzat ayarlayan isimle görüştüm. Şimşek'in gelmesi meselesinde sadece görüşelim demiş, yani Mehmet Şimşek'i ikna etmek gibi bir durum söz konusu değil. Çok iddialı haberler yazılıyor ama elimdeki parametreler bu süreci doğrulamıyor.

Ya Mehmet Şimşek geri adım atacak, siz ne derseniz uygulayacağız diyecek ya da Cumhurbaşkanı bu durumu kabul edecek. Ama şu bir gerçek, bu işin bir an evvel netleşmesi lazım. Piyasalar çok tatsız. Dün geceyi bilmemekle birlikte Mehmet Şimşek, bu durumun olmayacağını söylemişti."

Ekonomi Haberleri