Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi 2023 Ne Zaman? Büyük İkramiye Saat Kaçta Belli Olacak?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için gerim sayım başladı. 2023'e girmemize sayılı saatler kala Milli Piyango bileti satın alan vatandaşlar, 200 milyon TL'lik ikramiyenin kendilerine çıkmasını umut ediyor. Bu akşam yapılacak...

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için gerim sayım başladı. 2023'e girmemize sayılı saatler kala Milli Piyango bileti satın alan vatandaşlar, 200 milyon TL'lik ikramiyenin kendilerine çıkmasını umut ediyor. Bu akşam yapılacak Milli Piyango çekilişinin saat kaçta başlayacağı ve sonuçların nereden sorgulanacağı da çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor.

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan duyurunun ardından 2023 Milli Piyango yılbaşı çekilişi için saati belli oldu.

Milli Piyango yılbaşı çekilişi, 31 Aralık Cumartesi günü saat 12.30'da başlayacak. Çekiliş gün boyu sürecek ve saat 23.15'te amorti ve 200 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi gerçekleştirilecek.

Milli Piyango'nun yaptığı açıklamada, yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacağı ifade edildi.

İkramiye kategori sayısı 13’ten 15’e yükseltilirken, çekilecek olan kod sayısı da 622’den 1.012’ye çıkarıldı. Böylece daha fazla sayıda kişi daha fazla ikramiye kazanma şansını elde edecek.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi bu gece televizyonda canlı olarak yayınlanacak.

Bilet satın alan vatandaşlar biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını Milli Piyango'nun resmi adresi üzerinden kolaylıkla öğrenebilecek.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekonomi Haberleri