Milyarder Yatırımcıdan Şaşırtan Tavsiye: 'Ben Altın Yerine Paramı Buna Yatırdım'

Amerika'daki yatırımları ve TV programıyla büyük ses getiren Mark Cuban, yeni bir yatırım tavsiyesinde bulundu. Altın ve Bitcoin (BTC) hakkındaki düşüncelerini sık sık dile getiren Cuban, altının aslında iyi bir yatırım aracı...

Amerika'daki yatırımları ve TV programıyla büyük ses getiren Mark Cuban, yeni bir yatırım tavsiyesinde bulundu. Altın ve Bitcoin (BTC) hakkındaki düşüncelerini sık sık dile getiren Cuban, altının aslında iyi bir yatırım aracı olmadığını söyledi.

Altın İyi Bir Yatırım Aracı Değil 

Yakın tarihte bir röportaj yapan Mark Cuban, lider kripto varlık Bitcoin ve altın hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Altının iyi bir yatırım aracı olmadığını öne süren Cuban, Bitcoin almanın çok daha mantıklı olduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

Altın her şeye karşı bir güvenli liman değildir. Altın ile herhangi bir şey satın alamazsın. Ne yapacaksın? Altının bir kısmını kırıp ticaret mi yapacaksın? Altın kullanışsızdır. Bende altından daha çok Bitcoin var. Fiyatının daha düşmesi benim için daha iyi olur. Daha fazla alırım.

Ekonomi Haberleri