Milyonlarca EYT'li Saat 11.00'e Odaklandı! EYT İçin Kritik Gün Geldi Çattı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bu haftayı önemli konuları ele alarak yoğun geçirecek.. TBMM'de ele alınacak konular arasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi yer alıyorYarın haftalık çalışmasına başlayacak...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bu haftayı önemli konuları ele alarak yoğun geçirecek.. TBMM'de ele alınacak konular arasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi yer alıyor

Yarın haftalık çalışmasına başlayacak olan Genel Kurulda, sözleşmeli araştırma görevlilerinin kadroya alınması ve Milli İstihbarat Akademisi kurulmasını da içeren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi de konuşulacak.

Plan ve Bütçe Komisyonu, bugün toplanacak ve borçların yapılandırılarak ödenmesini içeren düzenlemeye ilişkin teklifi masaya yatıracak.

EYT Düzenlemesini İçeren Kanun Teklifi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini içeren kanun teklifinin de Meclis Başkanlığı'na bugün sunulması bekleniyor. Düzenlemenin detaylarının saat 11.00'de gerçekleştirilecek basın toplantısı ile duyurulması bekleniyor.

Emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı düzenlemenin hayata geçmesine kısa bir süre kaldı. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren EYT teklifi, bugün Meclis Başkanlığı'na sunulacak. Yetkililer teklif metni üzerinde son rötuşları yaptı. Hafta başında teklifi sunmak üzere hazırlıklar tamamlandı.

Düzenlemenin Meclis'teki ilk adresi Plan ve Bütçe Komisyonu olacak. Sonrasında ise düzenleme Genel Kurul'da görüşülecek.

Ekonomi Haberleri