Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, milyonlarca öğrenciye ücretsiz yemek imkanı sağlanacağını duyurmuştu. Söz konusu ücretsiz yemek uygulamasının detayları ile ilgili araştırmalar...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, milyonlarca öğrenciye ücretsiz yemek imkanı sağlanacağını duyurmuştu. Söz konusu ücretsiz yemek uygulamasının detayları ile ilgili araştırmalar devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da sağlanacak desteğin detaylarına ilişkin bilgi verdi.

Okullarda Ücretsiz Yemek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, 1,8 milyon öğrencinin yararlandığı ücretsiz yemek uygulamasının kapsamı genişletilecek ve 5 milyon öğrenciye çıkarılacak. Söz konusu proje ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan ''1,8 milyon öğrenciye ücretsiz olarak verdiğimiz yemek uygulamasını çok yakında 5 milyon öğrenciye çıkarıyoruz. İnşallah 6 Şubat itibarıyla okul öncesi eğitimde yer alan tüm yavrularımıza yemek desteğinde bulunacak, böylece ailelerimizin omuzlarından bir yükü daha almış olacağız.'' dedi.

6 Şubat'ta Başlayacak

Ücretsiz yemek uygulamasının detayları netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat itibariyle okul öncesi eğitim de yer alan tüm öğrencilere yemek desteği sağlanacağını belirtti. Bu kapsamda, ikinci dönem itibariyle ücretsiz yemek desteği uygulamasının kapsamı genişleyecek.

Ekonomi Haberleri