Milyonları İlgilendiren Haber! İslam Memiş’ten Altını Olanlara Uyarı Geldi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altını olanlara uyarı niteliğinde açıklama geldi. Hemen her dönemde en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer almayı başaran altın ile ilgili ümitlendiren açıklama...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altını olanlara uyarı niteliğinde açıklama geldi. Hemen her dönemde en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer almayı başaran altın ile ilgili ümitlendiren açıklama geldi. İslam Memiş’in resmi Youtube hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altınla ilgili yükseliş beklentisi tarih verilerek duyuruldu.

İslam Memiş'ten Uyarı!

Hem küçük yatırımcının hem de büyük yatırımcının güvenli liman olarak nitelendirdiği altın ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altın ile ilgili uyarı geldi.  İslam Memiş tarafından yapılan açıklamaların kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını söyleyerek şunları söyledi:

"Borsa İstanbul'da beklediğimiz kar satışları başladı. Düzeltmeyi bekliyorduk, biraz daha düzeltme hareketlerinin devam etmesi gerekiyor. Borsa tarafında aşağı yönlü düzeltme hareketleri düşüşlerin devam edeceği anlamını taşımıyor. Dolar/TL kuru 18.63 ekranlarda, serbest piyasalarda Dolar/TL 18.70-18,72 lira aralığında. Euro/TL serbest piyasalarda 19.54-19,60 lira aralığında. Euro/dolar paritesi 1.0472 seviyesinde. Bir düzeltmeden sonra tekrar yoluna devam edeceğini tahmin ediyorum. Brent petrol varili 83 ile 90 dolar aralığında dengelenmeye çalışıyor. Trend yukarı. Özellikle pompa fiyatlarına bugün zam gelebileceğini söylemek isterim.

Önümüzdeki Haftalarda 1100’lü Rakamları Göreceğiz

Altının ons fiyatı 1783 dolar seviyesinde. Teknik olarak takip edilmesi rakam 1780-1815 dolar aralığı. Tekrar teknik olarak 1780 dolar destek seviyesi çalışıyor. 1815 dolar direnç seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gram altın 1073-1076 TL aralığında. Gram altın bugün tüm zamanların rekorunu 1083 TL ile kırdı. Hem dolar hem ons altından destek alan gram altında yükselişler devam edecek. Önümüzdeki haftalarda 1100'lü rakamları konuşmaya başlayacağız.

Darphanenin Bastığı 22 Ayardır

"Genel itibarıyla pozitif bir haftayı geride bırakıyoruz. ABD'de tarım dışı istihdam verisi beklenti üzerinde geldi. Dolar endeksi veri açıklandıktan sonra 105,56'ya kadar yükseldi. Dolar endeksi yükseldiği için de altın, gümüş ve paritelerde kar satışları gerçekleşti. Bir müjdeyle başlamak istiyorum. Bir, biliyorsunuz daha önceki yıllarda yayınlarımda reşat altın basımıyla alakalı birçok köşe yazılarım, söylemlerim oldu. Bu konuyla alakalı çalışmalarım oldu. Darphane artık reşat altın basımına başlamıştı ve artık piyasalarda 22 ayar olarak sürülüyor. Reşat altınlar artık piyasalarda alım yaparken 21 ayar mı, düşük ayar mı diye söylemesine gerek yok, Darphane'nin bastıkları 22 ayardır.” denildi

Ekonomi Haberleri