Müjde! 80 Bin TL Borcunuz Siliniyor! ING Bank Borç Kapatma Kredisi Veriyor!

ING Bank Borç Kapatma Kredisi ile ön plana çıkan bir banka oldu. Son zamanlarda pek çok banka tarafından verilen borç kapatma kredisiyle ilgili detaylar borcu olan kişiler tarafından araştırılmaktadır. 50 Bin TL’ye kadar olan...

ING Bank Borç Kapatma Kredisi ile ön plana çıkan bir banka oldu. Son zamanlarda pek çok banka tarafından verilen borç kapatma kredisiyle ilgili detaylar borcu olan kişiler tarafından araştırılmaktadır. 50 Bin TL’ye kadar olan borçlarınız için 36 ay, 50 bin TL’den fazla borçlarınız için 24 ay taksitle borç kapatma kredisi alabilirsiniz.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 80 bin TL’ye kadar olan borçlarınızı kapsamaktadır. Bu kapsamda 80 bin TL’ye kadar kredi çekebilir ve borcunuzu tek bankada toplayabilirsiniz. Borç kapatma kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların yapması gereken tek şey ING Bankasına giderek bizzat başvurmaktır. Bir diğer başvuru yöntemi ise ING Bank’ın resmi internet sitesi ya da ING Bank Cep Şube üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

80 Bin TL Borcunuz Siliniyor!

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 80 bin TL’ye kadar verilmekle beraber 24 ay taksitle verilmektedir. %2,14 oranla verilen borç kapatma kredisinde toplam geri ödeme tutarı 109.439.04 TL olmaktadır. Kredi tahsis ücreti de 400 TL olarak belirlenmiştir. 80 bin TL olarak verilen kredinin aylık taksit ödemesi ise 4.560 TL taksitle ödeyebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri