Müjdeyi Bakanlık Duyurdu! Ödemelerde Büyük Artışa Gidildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Mütevelli Heyeti Başkanlığını yaptığı Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı tarafından şartlı bağış çerçevesindeki hak sahiplerine yapılan aylık ödeme,...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Mütevelli Heyeti Başkanlığını yaptığı Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı tarafından şartlı bağış çerçevesindeki hak sahiplerine yapılan aylık ödeme, 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak şekilde, 2 bin 600 TL'den 4 bin TL'ye çıkartıldı.

Vakıf tarafından hak sahiplerine yapılan aylık ödeme miktarı yüzde 53,84 artırılarak 2 bin 600 liradan 4 bin liraya yükseltildi. Yeni tutar hak sahiplerinin hesaplarına geçti.

Vakfın Banka Hesaplarındaki Paranın Miktarı da Açıklandı

Vakıf kurulduğu günden beri hak sahiplerine geçtiğimiz gün yapılan ödeme de dahil olmak üzere toplam 194 milyon 574 bin lira destekte bulundu. Vakfın banka hesaplarında ise 27 Ekim 2022 itibarıyla toplam 334 milyon 230 bin 682 lira 40 kuruş bulunuyor.

Vakıf maddi desteğin yanında kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerle de şehit yakınları ve gazilerin yanında yer alıyor. Şehit çocuklarına özel sportif faaliyetler ve kültürel geziler de düzenleniyor.

Ekonomi Haberleri