Müşterisi Olun ya da Olmayın Akbank'tan Şartsız, Koşulsuz, Belgesiz, 7/24 Anında 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Sizi Bekliyor!

Milyonlarca vatandaşın kullandığı bankalardan biri olan Akbank, müşterisi olsun ya da olmasın ATM üzerinden kredi kullandırdığını duyurdu.7/24 herkesin ulaşabileceği bu kredide ihtiyacınız olan tek şey cep telefonu ve TC kimlik...

Milyonlarca vatandaşın kullandığı bankalardan biri olan Akbank, müşterisi olsun ya da olmasın ATM üzerinden kredi kullandırdığını duyurdu.

7/24 herkesin ulaşabileceği bu kredide ihtiyacınız olan tek şey cep telefonu ve TC kimlik numaranız!

Kart kullanmadan yapılabilecek olan bu kredi başvurusunda bir Akbank ATM'sini kullanmanız gerekiyor. Krediye başvuru detayları ise şöyle:

Kart Kullanmadan Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Akbank'ın müşterisi olmayan kullanıcıların faydalanabileceği bu yöntemde, izlenmesi gereken adımlar şöyle:

  1. ATM'deki 'giriş' tuşuna basın.
  2. 'İhtiyaç kredisi başvurusu' işlemini seçin.
  3. TC kimlik numaranızı ve cep telefonu bilgilerinizi girerek başvurunuzu tamamlayın.

Tüm bu adımları tamamladıktan sonra kredinize dair olumlu ya da olumsuz cevap anında cep telefonunuza gelir. Cep telefonunuza gelen cevaba gire krediyi herhangi bir Akbank şubesinden kullanabilirsiniz.

Kart Kullanarak Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Öte yandan eğer diğer banka kartlarıyla ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, yine bir Akbank ATM'sine ihtiyacınız var. İzlemeniz gereken adımlar ise şöyle:

  1. Kullandığınız banka kartını ATM'ye takın ve şifrenizi girin.
  2. Ana menü üzerinden 'Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu' işlemini seçin.
  3. TC kimlik numaranız ve cep telefonu numaranızı girerek başvurunuzu tamamlayın.

Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra kredinize yönelik onay cevabı anında cep telefonunuza gelecektir. Eğer cevap olumluysa, kredinizi herhangi bir Akbank şubesinden kullanabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri