Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Veriliyor

CEPTETEB, mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçiriyor. Bu kapsamda, nakit ihtiyacı olan kişiler CEPTETEB'in güncel kampanyalarını yakından takip ediyorlar. CEPTETEB'in resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme...

CEPTETEB, mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçiriyor. Bu kapsamda, nakit ihtiyacı olan kişiler CEPTETEB'in güncel kampanyalarını yakından takip ediyorlar. CEPTETEB'in resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisinin ayrıntıları netlik kazandı.

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi

CEPTETEB'in açıklamasına göre, Henüz TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmayan kişiler, CEPTETEB Hoş Geldin Faizli Kredi’ye başvurup, yeni müşterilere özel yüzde 1,55'ten başlayan faiz oranlarından yararlanabilecekler.

3 Ay Geri Ödemesiz Kredi

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi ile 70.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, görüntülü görüşme ile başvuru yapılabilir. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ve diğer krediler ile ilgili CEPTETEB' düzenli olarak bilgi veriyor. Kredilere ve desteklere dair ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, CEPTETEB'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

CEPTETEB, yeni müşterilere özel yüzde 1,55'den başlayan faiz oranları kredi seçeneği sunuyor. 70.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisinin yanı sıra, 200.000 TL olacak şekilde 3 aydan 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir.

Ekonomi Haberleri