Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! Ziraat Bankası Faizsiz Nakit Avans Fırsatını Açıkladı

Güncel kampanyalar ile ilgili internet sitesi üzerinden açıklamalar yapan Ziraat Bankası, 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyanın duyurulması ile birlikte detaylar araştırılmaya...

Güncel kampanyalar ile ilgili internet sitesi üzerinden açıklamalar yapan Ziraat Bankası, 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyanın duyurulması ile birlikte detaylar araştırılmaya başlandı.

Ziraat Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans

Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, 31 Ocak'a kadar devam edecek olan kampanyadan, müşteri olma sürecinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlayan kişiler faydalanabilecek. 15/12/2022 – 31/01/2023 tarihleri arasında teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 28/02/2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanılabilecek. Söz konusu taksitli nakit avans için üst limiti 10.000 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası Kampanyaları

Uzaktan müşteri olan kişiler için Ziraat Bankası'nın çeşitli kampanyaları bulunuyor. Bu çerçevede, 1 yıl boyunca ücretsiz Havale/FAST/EFT, faizsiz taksitli nakit avans ve 150 TL Bankkart lira kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri