Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Kampanya! Akbank Yüzde Sıfır Faizli 15 Bin Liraya Varan Avans Veriyor

Akbank, mayıs ayında da güncel kampanyalar ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor. Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçiren Akbank, mayıs sonuna kadar devam edecek olan yüzde 0 faizli taksitli avans kampanyasını...

Akbank, mayıs ayında da güncel kampanyalar ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor. Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçiren Akbank, mayıs sonuna kadar devam edecek olan yüzde 0 faizli taksitli avans kampanyasını da geçtiğimiz haftalarda duyurdu. Söz konusu kampanya devam ederken, yüzde sıfır faizli taksitli avansın nasıl alınacağı ve kampanyanın ayrıntıları pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Akbank Yüzde 0 Faizli Avans

Akbank'ın açıklamasına göre, 1 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında, Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni kişiler, 15.000 TL'ye varan yüzde sıfır faizli taksitli avans kampanyasından yararlanabilecekler.

Akbank Taksitli Avans Kampanyası 2023

Mayıs sonuna kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde taksitli avansı almak isteyen yeni Akbanklıların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 23.06.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor. Akbank, 23.06.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklıların, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 30.06.2023 tarihine kadar kampanyadan yararlanabileceklerini belirtti.

Akbank Fatura İade Kampanyası

Taksitli avans kampanyasının yanı sıra, Akbank güncel kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. 2 – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan kişiler ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile bilgilendirme yapılan Akbanklılar fatura iade kampanyasından yararlanabilecekler. Mayıs sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile 2 – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings veya Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatlarında, otomatik olarak ödenen faturalar için aylık 300TL, 5 ay boyunca 1.500TL’ye kadar iade sağlanacak.

Akbank Mayıs 2023 Güncel Kampanyalar

Fatura iade ve taksitli avans kampanyası gibi fırsatlara dair Akbank açıklamalarda bulunuyor. Akbank'ın güncel kampanyalarına ulaşmak ve ayrıntılı bilgilere erişmek isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri