Nakit İhtiyacı Olanlara Büyük Müjde! Akbank Kampanyayı Duyurdu

Akbank'ın yaptığı açıklamayla beraber, yüzde 0 faizli taksitli avans kampanyasının detayları ve fırsattan nasıl faydalanacağı belli oldu.

Bankaların güncel taksitli avans kampanyalarıyla ilgili araştırmalar haziranda da devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan kişiler taksitli avans fırsatlarının ayrıntılarına dair araştırmalarda bulunurken, bankalar da resmi internet siteleri üzerinden detaylı bilgilendirme yapıyor. Bu kapsamda, Akbank da 13 Haziran’da başlayan ve 14 Temmuz’da kadar sürecek olan kampanyaya ilişkin bilgi verdi.

15 Bin TL'ye Varan Sıfır Faizli Taksitli Avans

Akbank, 13 Haziran ile 14 Temmuz arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonundan ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk kez tamamlayan yeni Akbanklılar için yüzde sıfır faizli taksitli avans kampanyasını hayata geçirdi. 15.000 TL’ye varan taksitli avansı almak isteyen vatandaşların belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olmaları; ilk defa asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 25.08.2023'e kadar başvurularının onaylanması gerekiyor. Böylece 15.000 TL’ye varan yüzde sıfır faizli taksitli avansa başvuru yapılabilir.

Yüzde sıfır faizli taksitli avans kampanyasına ilişkin araştırmalar devam ederken, haziranda farklı fırsatlar da devam ediyor. Akbank’ın güncel tüm kampanyalarına ilişkin detaylı bilgiye, bankanın resmi internet sitesinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri