Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat! Garanti Bankası Mayıs Ayında da Faizsiz Kredi Veriyor

Garanti Bankası, mevcut müşterilerin yanı sıra, yeni müşterileri olacak kişilere yönelik de çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, 13 Nisan'da başlayan ve 12 Mayıs'a kadar devam edecek olan faizsiz kredi kampanyası pek çok...

Garanti Bankası, mevcut müşterilerin yanı sıra, yeni müşterileri olacak kişilere yönelik de çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, 13 Nisan'da başlayan ve 12 Mayıs'a kadar devam edecek olan faizsiz kredi kampanyası pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte, faizsiz kredinin ayrıntıları netlik kazandı.

Garanti Bankası Faizsiz Kredi

Garanti Bankası'nın yayınladığı bilgilendirme metnine göre, 13 Nisan - 12 Mayıs arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan kişiler 10.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilecekler.

Garanti Bankası Kampanyaları

Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve faizsiz krediye başvuru yapılabiliyor. Faizsiz kredi ve diğer kampanyalar ile ilgili olarak Garanti Bankası düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Garanti Bankası'nın güncel kampanyalarına ulaşmak ve fırsatlara dair detaylı bilgilere erişmek isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri