O Bankada Emekli Promosyonu 20 Bin Liraya Çıktı! Acele Edin Yarın Gece 12’de Sona Erecek

Emekli promosyon yarışında Akbank ödemeleri ikiye katladı! 7 bin TL nakit, 3 bin TL chip-para ve maaşla birlikte Akbank emekliye 20 bin TL ödüyor!

Emekli promosyon yarışında Akbank öne geçti! Bankaların emeklilere özel olarak hazırladığı emekli promosyon ödemelerinde ayın son gününe özel duyuru yapıldı. Emekliye yapılan maaş zammına ek olarak bankalar tarafından verilen promosyon ödemeleri, hala devam ediyor. Ağustos ayının bitmesine 1 gün kala dahi devam eden ödemelerde, Akbank, 10 bin TL promosyon veriyor.

Emekli promosyon ödemelerinin tam gaz devam ettiği bugünlerde Akbank, 7 bin TL nakit ödemeye ek 3 bin TL değerinde chip-para da veriyor. Böylelikle de 10 bin TL maaş alan bir emekli, 10 bin TL emekli promosyon ödülüyle ilk aydan 20 bin TL maaş alıyor! Peki, Akbank’ın emekli promosyon kampanyasından kimler nasıl faydalanabiliyor?

Akbank Emekli Promosyonu Ağustos 2023

Ağustos ayında da emeklilere promosyon ödemesi yapmaya devam eden Akbank, 31 Ağustos gününe kadar devam eden kampanyasındaki tutarları şöyle belirledi:

  • Maaşı 3.499 TL'ye kadar olan emeklilere 4.200 TL nakit ödül
  • Maaşı 3.500 ile 7.499 TL arasında olan emeklilere 4.850 TL nakit ödül
  • Maaşı 7.500 ile 9.999 TL arasında olan emeklilere 6.250 TL nakit ödül
  • Maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 7.000 TL nakit ödül

Ek 3 Bin Lira Chip-para Ödülü!

Emekli promosyonuna ek olarak aktif olarak Akbank bireysel kredi kartı olmayanlar, ilk kez Axess veya Wings karta başvurmaları durumunda ek ödül alacaklar. Başvuru sonrasındaki 12 boyunca en az 2500 TL harcama yapanlara 3000 bin TL chip-para yüklenecek.

Kimler Akbank Emekli Promosyonu Alabilir?

Akbank’ın yarın sona erecek olan emekli promosyonu kampanyasına emekli olan tüm vatandaşlar katılabilir. Katılım şartı, maaşın 3 yıl boyunca Akbank’tan alınacağının taahhüt edilmesidir. Yani, Akbank’tan promosyon almak isteyenler, 3 yıl boyunca maaşını bankadan alacağına söz vermelidir.

Ekonomi Haberleri