O Bankadan Borçluları Sevindiren Müjde Geldi! 30000 TL'ye Kadar Borçlar Siliniyor

Tam 30.000 TL'ye kadar borçlar siliniyor. Yanlış duymadınız. O Banka açıkladığı yeni kampanya ile borçlu vatandaşları 30000 TL'ye kadar borçlarından kurtaracak. Üstelik düşük faiz ve uygun geri ödeme seçenekli olarak sunuluyor....

Tam 30.000 TL'ye kadar borçlar siliniyor. Yanlış duymadınız. O Banka açıkladığı yeni kampanya ile borçlu vatandaşları 30000 TL'ye kadar borçlarından kurtaracak. Üstelik düşük faiz ve uygun geri ödeme seçenekli olarak sunuluyor. Başvurular başladı, talep patlaması yaşanıyor! Siz de başvurabilirsiniz. 30000 TL'ye kadar borç silme müjdesinin tüm detayları haberimizde sizlerle...

Yeni yıla sayılı günler kala bankalara olan kredi ve/veya kredi kartı borçlarını kapatmak isteyen borçlu vatandaşlar, finansman desteği için bankalara müracaat ediyor. Ancak bankalar çoğu zaman borçlu vatandaşların kredi başvurularını reddediyor. Akbank ise yaptığı son duyuru ile borçlu vatandaşlara, tüm borçlarını tek elde toplayabilecekleri ve ödeyebilecekleri borç kapatma kredisi fırsatını duyurdu! Akbank'dan düşük faizle borç kapatma kredisinin detayları borçlu vatandaşlarda heyecan yarattı. Şu sıralarda Akbank şubeleri önünde yoğun talep patlaması yaşanıyor.

Akbank'ya başvuru yaparak siz de yeni duyurulan borç kapatma kredi kampanyasından yararlanabilir ve nakit kredi kullanabilirsiniz. Akbank tarafından sunulan borç kapatma kredisinin yanı sıra ihtiyaç kredisi paketi de bulunmaktadır.

Akbank Borç Kapatma Kredisi Duyuruldu

Akbank tarafından duyurulan borç kapatma kredisi, diğer tüm bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını ödemeniz için otomatik olarak sunulmaktadır. Başvuru yapan tüm borçlu vatandaşlar bu krediden yararlanarak yeni yıla borçlarını kapatmış şekilde girebilecekler. Akbank borç kapatma (transfer) kredisinde faiz oranı %1,91 olarak uygulanmakta ve 60 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır.

Akbank'dan kullanacağınız kredi ile diğer tüm borçlarınızı 30.000 TL'ye kadar ödeyecek ve tek elden %1,91 faiz oranıyla Akbank'ya borçlu hale geleceksiniz. Üstelik 3 ay erteleme imkanı ile borç kapatma kredisinde geri ödemeyi 3 ay sonra başlatabileceksiniz.

Akbank Borç Kapatma Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank tarafından başlatılan borç kapatma kredilerine başvurular doğrudan Akbank şubelerine müracaat ederek alınabiliyor. Siz de kimlik ve gelir belgesi ile müracaat ederek kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Akbank, kredi notu ve diğer kıstaslarla kredi başvurunuzu değerlendirecek ve onaylayacaktır. Onaylanan krediler ile ilgili hemen tarafınıza dönüş yapılacak ve ödemeniz hesabınıza yatırılacaktır.

Akbank duyurmuş olduğu Borç Kapatma Kredisi için faiz ve vade ile diğer tüm hususlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Bu nedenle Akbank resmi internet sitesi üzerinden de güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilir, ihtiyaç kredisi ve diğer tüm kampanyalar hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri