Öğrencilere 600 TL Veriliyor! Eğitim Yardımı Başvuruları Devam Ediyor

Geçim sıkıntısına düşen ailelere yardımcı, öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak için çeşitli ödemeler yapılıyor. Bu kapsamda, eğitim desteği ödemelerine ilişkin gelişmeler çok sayıda vatandaş tarafından yakından...

Geçim sıkıntısına düşen ailelere yardımcı, öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak için çeşitli ödemeler yapılıyor. Bu kapsamda, eğitim desteği ödemelerine ilişkin gelişmeler çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip edilirken, belediyelerden destek ödemelerine yönelik gelen açıklamalar dikkat çekiyor.

Öğrenci Desteği Başvuruları Sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan açıklamada, Lise 11 ve 12’nci sınıfta okuyan öğrencilere sağlanacak destek ödemesi için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. İkinci dönem eğitim desteği için başvurular 23 Şubat 2023'e kadar devam edecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve ”Lise 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri için 2’nci dönem 600 TL destek ödemesi başvuruları başladı. Eğitim Şehri Gaziantep olarak öğrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Başvurular Kadın Kart mobil uygulamasından yapılacaktır.” şeklinde yazdı.

İşte Gaziantep Belediyesi'nin Destek Açıklaması:

Eğitim desteği için başvurular 23 Şubat'a kadar devam edecek. Destek ödemesi için nasıl başvuru yapılacağı da çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. Destek ödemesinden faydalanmak isteyenler, Kadın Kart mobil uygulaması üzerinden başvurularını gönderebilirler.

Ekonomi Haberleri