Öğrencilere Ulaşım Desteği Müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Küresel...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Küresel ve bölgesel gelişmelere ilişkin önemli noktalara değinen Erdoğan, öğrenciler için de müjdeli haberi duyurdu.

Öğrencilere Ulaşım Desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, öğrenciler için sevindiren gelişmeyi duyurdu. Erdoğan, ailelerinden uzak şehirlerde öğrenim gören öğrencilere ulaşım desteği verileceğinin müjdesini verdi. Ailesinden uzakta yaşayan öğrencilere sağlanacak ulaşım desteğinden çok sayıda öğrenci yararlanabilecek. Yılda iki defa verilecek olan ulaşım desteği sayesinde, üniversite öğrencilerinin uzak şehirlerde yaşayan ailelerin yanına gitmesi kolaylaşacak.

150 Bin Öğrenci Faydalanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ulaşım desteğinden yararlanacak öğrenci sayısını da açıkladı. Erdoğan açıklamasında, 150 bin öğrencinin bu destek faydalanacağını belirtti. Öğrencilere sağlanacak ulaşım desteğine ilişkin detayların, ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri