Öğrencilerin Beklediği Açıklama Yapıldı! 2.250 TL Geçtiğimiz Günlerde Hesaplara Yattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine verilecek eğitim desteği ödemeleri için geçtiğimiz aylarda başvuruları kabul etmişti. Eğitim desteği ödemesi için çok sayıda öğrenci başvuruda bulunurken, sonuçların...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine verilecek eğitim desteği ödemeleri için geçtiğimiz aylarda başvuruları kabul etmişti. Eğitim desteği ödemesi için çok sayıda öğrenci başvuruda bulunurken, sonuçların açıklanması için bekleyiş devam ediyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, üniversite öğrencilerinin merakla beklediği eğitim desteği ödemelerine dair açıklama yaptı.

2.250 TL Hesaplara Yatırıldı

Ekrem İmamoğlu, eğitim desteği kapsamında, ödeme almaya hak kazanan öğrencilerin hesaplarına 2.250 TL yatırıldığını duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu ”Üniversitelilere güzel bir haberimiz var. 4.500 TL’lik Genç Üniversiteli Eğitim Desteği’nin ilk taksiti olan 2.250 TL’yi hesaplarınıza bugün yatırıyoruz. Kriterlere uyan tüm öğrencilere bu desteği sağladık. Unutmayın İstanbul hep sizin yanınızda.” ifadelerini kullandı.

İBB Bursu Ne Kadar?

İBB eğitim desteği ödemelerinin hesaplara yatmasının ardından, söz konusu desteğin tutarı da merak konusu oldu. Eğitim desteği ödemesi kapsamında, öğrenci başına toplamda 4.500 TL destek verilecek.

İBB Burs Sonuçları

Eğitim desteği ödemesi için başvuruda bulunan kişiler,

Ekonomi Haberleri