ÖTV İndirimi İşe Yaramadı 2 Bin TL Zam Geldi! Volkswagen Ocak 2023 Güncel Fiyat Listesi

ÖTV indirimi bekleyen vatandaşlar için matrah düzenlemesi yapılırken, Volkswagen Ocak 2023 güncel fiyat listesini duyurdu. Son yıllarda marka imajını yükselten Avrupa otomotiv devi Volkswagen, fiyatlarını güncelledi. Bizler de...

ÖTV indirimi bekleyen vatandaşlar için matrah düzenlemesi yapılırken, Volkswagen Ocak 2023 güncel fiyat listesini duyurdu. Son yıllarda marka imajını yükselten Avrupa otomotiv devi Volkswagen, fiyatlarını güncelledi. Bizler de Volkswagen'in anahtar teslim fiyatlarını derledik.

1. Volkswagen Touareg Ocak 2023 Fiyat Listesi

Volkswagen'in yeni çıkardığı SUV modellere kıyasla eski modellerden biri olan Volkswagen Touareg, tasarım ve motor gücü açısında SUV severlerin tercihi. 2023 Ocak ayı güncel fiyatı ise 4,709,700.00 TL'den başlıyor. Diğer fiyatlandırmalar ise şöyle:

2. Volkswagen Passat Alltrack Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yıllardır Volkswagen markasının en çok tercih edilen modellerinden biri olan Passat serisinden Alltrack da yine zamlanan modeller arasında yer aldı. Ocak 2023 fiyatı ise şöyle oldu:

3. Volkswagen Passat Variant Ocak 2023 Fiyat Listesi

Volkswagen Variant Business ve Elengance olmak üzere iki farklı modelin bulunduğu bu grup da yine ÖTV matrah düzenlemesine rağmen zamlanan araçlardan. Ocak 2023 güncel fiyat listesi ise şöyle:

4. Volkswagen Tiguan Allspace Ocak 2023 Fiyat Listesi

Volkswagen Tiguan ile benzer bir araç olan Tiguan Allspace, boyut farkıyla diğer araçlardan ayrılıyor. Ocak 2023 fiyat listesi ise şöyle:

5. Volkswagen Tiguan SUV Ocak 2023 Fiyat Listesi

Fiyat-performans açısından oldukça sevilen ancak yakıt tüketimi konusunda tartışmalara neden olan Volkswagen Crossover SUV model Tiguan'ın yeni fiyatları şöyle:

6. Volkswagen T-Roc Ocak 2023 Fiyat Listesi

Volkswagen'in B sınıfı bir SUV modeli olan T-Roc, Ocak 2023 itibariyle zamlandı. Güncel fiyat listesi ise şöyle oldu:

7. Volkswagen Gold R Ocak 2023 Fiyat Listesi

Volkswagen'in belki de en eski modellerinden biri olan Gold, konfordan ve güçlü performanstan vazgeçmek istemeyen kullanıcılar için yeni modelini duyurdu. Yeni model, Ocak 2023'te zamlanarak şu fiyata çıktı:

8. Volkswagen Golf Ocak 2023 Fiyat Listesi

Golf'ten vazgeçemeyen ve Volkswagen'in de en çok tercih edilen modeli yeni tasarımıyla kullanıcılarla buluştu. Yenilenmiş sürüş deneyimi ve güncel fiyatlar ise şöyle:

9. Volkswagen Yeni Tiago Ocak 2023 Fiyat Listesi

Volkswagen T-Roc'a kıyasla daha küçük bir model olan Tiago, yeni yıla zamla giren araç modellerden biri. Ocak 2023 fiyatları ise şöyle:

10. Volkswagen T-Cross Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevilen Polo modelinin çizgilerinde tasarlanan SUV araç T-Cross, en yeni Volkswagen araçlardan biri. Ocak 2023 itibariyle yeni fiyat listesi ise şöyle:

11. Volkswagen Yeni Polo Ocak 2023 Fiyatı

Hem ekonomik hem de konforlu olması sebebiyle markanın yıllardır vazgeçilmeyen modeli Polo, yeni özellikleriyle şehir içi kullanımda öne çıkan bir araç. Ocak 2023 güncel fiyat listesi ise şöyle:

Ekonomi Haberleri