ÖTV Matrah Düzenlemesinin Çıkış Tarihi Belli Oldu! Resmi Açıklama Geldi

Otomobil almayı düşünen kişiler, yapılacak ÖTV matrah düzenlemesini merakla bekliyorlar. Bu kapsamda, gerçekleşecek düzenleme için çeşitli iddialar gündeme gelirken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati matrah düzenlemesi...

Otomobil almayı düşünen kişiler, yapılacak ÖTV matrah düzenlemesini merakla bekliyorlar. Bu kapsamda, gerçekleşecek düzenleme için çeşitli iddialar gündeme gelirken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati matrah düzenlemesi hakkında açıklamada bulundu.

Matrah Düzenlemesi Ne Zaman Yapılacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, matrah düzenlemesinin 1 Aralık itibariyle yürürlüğe gireceğini açıkladı. Bakan Nebati'nin açıklamasının ardından, otomobil almayı düşünenler ve otomobil piyasası 1 Aralık tarihini heyecanla beklemeye başladı.

ÖTV İndirimi Yapılacak Mı?

Otomobillerde ÖTV indirimi yapılıp yapılmayacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konuya ilişkin çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam ederken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ÖTV indirimi planlamadıklarını ancak matrahı arttırmak için çalışma yapılacağını belirtti. Bu kapsamda, 1 Aralık gerçekleşecek matrah düzenlemesi heyecanla bekleniyor. Otomobil piyasasında bekleyiş devam ederken, fiyatların nasıl şekilleneceği de merak ediliyor.

Ekonomi Haberleri