Para İhtiyacı Olanlara SMS İle Kredi Müjdesi! 3 Ay Ertelemeyle 100 Bin TL Kredi Alabilirsiniz

Her geçen gün artış gösteren fiyatlar sebebiyle vatandaşlar ekonomik yönden oldukça zorlanmaktadır. Vatandaşın ekonomik yönden rahatlamasını sağlayan bankalar tarafından SMS ile kredi sunulmaktadır. Kredi sunan bir banka da...

Her geçen gün artış gösteren fiyatlar sebebiyle vatandaşlar ekonomik yönden oldukça zorlanmaktadır. Vatandaşın ekonomik yönden rahatlamasını sağlayan bankalar tarafından SMS ile kredi sunulmaktadır. Kredi sunan bir banka da Akbank oldu. Fiyatların giderek artış göstermesi sebebiyle vatandaşlar ekonomik yönden oldukça zorlandı. Nakit ihtiyacını karşılamak isteyen kişilerde çareyi bankalarda aramaya başladı. Aralık ayı itibariyle o banka tarafından sunulan kredi kampanyası oldukça dikkat çekiyor. Özellikle Akbank tarafından sunulan 3 ay ertelemeli kredi imkanı sayesinde siz de nakit ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz.

3 Ay Ertelemeli Kredi Fırsatı

Yılın son kredi kampanyası olarak karşımıza çıkan Akbank 3 ay ertelemeli kredi sayesinde siz de krediyi şimdi çekecek Martta ödemeye başlayacaksınız. Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi 24 ay vadeyle sunulmaktadır. 100.000 TL 3 ay ertelemeli kredi çektiğiniz takdirde aylık ödemeniz 5491 TL olacaktır. Aralık ayının son kredi fırsatı olarak karşımıza çıkan bu kredide hem erteleme hem de düşük faiz oranı dikkatlerden kaçmadı.

Akbank tarafından sunulan krediye başvuru yapacak olan kişilerden gelir belgesi ve kefil isteniyor. Akbank tarafından istenen belgeleri tamamlayan kişiler kredi başvurusu yapabiliyor. İstenilen belgeleri eksiksiz tamamlayamayan kişilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu sebeple banka tarafından istenen belgeleri kontrol ederek eksiksiz bir şekilde tamamlamanız önemlidir. Gelir durumunu ispatlayamayan kişilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Akbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank Kredi Başvurusu yapmak için birkaç farklı yol sizlere sunulmaktadır. Bu yollar arasında internet şubeye girerek başvuru yapma, telefon ile başvuru yapma, Akbank şubelerine giderek başvuru yapma ve SMS ile başvuru yapma gibi yollar bulunuyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak için bankaya kayıtlı telefon numaranız üzerinden mesaj kısmına girerek KREDİ yazıp boşluk bırakıp, TC Kimlik numaranızı, doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazıp 4425’e mesaj atmanız yeterli olacaktır. Kredi sonucunuz telefonunuza gelecektir.

Ekonomi Haberleri