Parası Olanlar Dikkat! Yüzde 30 Mevduat Faizi Müjdesi Duyuruldu

Mevcut ve yeni müşterilerine ilişkin çeşitli kampanyalar sunan bankalar, mevduat faizleriyle alakalı da bilgi veriyor. Bu kapsamda, nisanda vadeli hesap açacak kişiler mevduat faizlerine ilişkin araştırma yapmayı sürdürüyor. Akbank’ın...

Mevcut ve yeni müşterilerine ilişkin çeşitli kampanyalar sunan bankalar, mevduat faizleriyle alakalı da bilgi veriyor. Bu kapsamda, nisanda vadeli hesap açacak kişiler mevduat faizlerine ilişkin araştırma yapmayı sürdürüyor. Akbank’ın sitesindeki bilgilendirme metniyle beraber mevduat faizi oranı netlik kazandı.

Akbank Yüzde Kaç Faiz Veriyor?

Akbank tarafından yapılan açıklamada, mobil uygulama üzerinden Akbanklı olanlara vadeli mevduatta yüzde 30’a varan faiz sağlanacağı ifade edildi. Bu kampanya, Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olan kişileri kapsıyor ve yüzde 30’a varan faiz oranı, yeni açılacak 32-35 gün vadedeki 10.000.000 TL’ye kadar olan mevduat hesaplarına yatırılıyor.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Avans

Akbank, mevduat faizi ile birlikte, nakit paraya ihtiyacı olan kişiler için de çeşitli kampanya sunuyor. Bu kapsamda, 1 Nisan’da başlayan ve 30 Nisan’a kadar sürecek olan kampanya ile Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayanlar 15.000 TL’ye varan taksitli nakit avans fırsatından faydalanabilecekler. Yüzde 30 mevduat faizine ve taksitli avansa ilişkin ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyenler, Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri