Parasına para katmak isteyenler için 32 günlük en yüksek faiz veren banka değişti

Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulan imkanların her geçen gün gelişim göstermesi bu süreçte kişileri heyecanlandıran gelişmelerden biri konumundadır. Parasını aylık üç aylık yıllık faize yatırmak isteyenler bankaların...

Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulan imkanların her geçen gün gelişim göstermesi bu süreçte kişileri heyecanlandıran gelişmelerden biri konumundadır. Parasını aylık üç aylık yıllık faize yatırmak isteyenler bankaların sunduğu seçenekleri incelemeye devam ediyor. Bu bankalar arasında en yüksek faiz oranını vererek yatırımcısına en çok kazandıran banka değişti. İşte bu banka ile ilgili detaylar!

32 günlük en yüksek faiz veren bankaların listesi de son günlerde yeni güncellemelerle beraber açıklık kazandı. Parasını katlamak isteyenlere özel olanaklar dahilinde hizmet imkanlarının genişletilmesi kişileri heyecanlandıran en önemli gelişmelerden biri konumundadır. Parasını katlamak isteyenlere en yüksek faiz oranını sunan bankaların listesi aşağıdaki gibi sıralanabilir.

ING Bank

E-turuncu hesap kapsamında sağlamış olduğu %22 hoş geldin faiziyle ING Bank ailesi sizlere yüksek orandan faiz seçeneği sunan bankaların başında yer alıyor. Banka son günlerde hizmet sahasını genişleterek faiz oranlarını güncelleme kararı aldı. Yapılan yeni güncellemelerle beraber bankanın sağlamış olduğu faiz olanağı %22,75 olarak güncellendi. Bu faiz oranı ile İNG en çok müşterisi olan bankalardan biri olarak biliniyor.

Alternatif Bank

Dijital bankacılık alanında günümüzde en çok tercih edilen bankalardan birisi de Alternatif Bank ailesi olarak ön plana çıkıyor. Bankanın sağlamış olduğu hizmet olanaklarının geniş kapsamlı olması ve kişileri bu alanda heyecanlandırması son günlerde oldukça fazla gündeme geliyor. Alternatif Bank ailesi sizlere %22,50 oranından cazip mevduat teklifleri sunan günümüzün en popüler bankaları arasında ilk sırada yer alıyor. Bu bankaya paranızı yatırarak kazanmaya başlayabilirsiniz.

Burganbank

ON hesap kapsamında müşterilerine sağlamış olduğu hizmetlerle adından sıklıkla söz ettiren Burganbank son günlerde dijital bankacılık alanında müşterilerine en yüksek mevduat olanağını sunuyor. Bankanın sunmuş olduğu mevduat olanağı %23,50 olarak ön plana çıkıyor. Dolayısıyla kişiler Burganbank ailesinin sağlamış olduğu imkanlar dahilinde hizmetlerden faydalanma olasılığına erişmiş oluyor.

Ekonomi Haberleri